Terug naar de hogescholen

De Haagse Hogeschool

Eén van de vijf grootste hbo-instellingen in Nederland. Hoofdlocatie Den Haag – stad van vrede, recht en veiligheid. Een zeer internationale (werk)omgeving met ruim 140 nationaliteiten. Met veel aandacht voor wereldburgerschap en sterke netwerken. De Haagse Hogeschool in een notendop.

5 redenen om op De Haagse te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan de Haagse Hogeschool?

een zeer internationale werkomgeving

een zeer diverse populatie

sterk op vrede, recht en veiligheid

sterk op het domein techniek

zeven sterke kenniscentra: Cyber Security, Digital Operations and Finance, Global and Inclusive Learning, Global Governance, Governanc of Urban Transitions, Health Innovation en Mission Zero

Wij bieden een internationale ervaring

De Haagse Hogeschool is een van de meest internationale hogescholen van Nederland. Uniek zijn de ruim 140 verschillende nationaliteiten die bij ons over de vloer komen, studenten én medewerkers. Gaat jouw hart sneller kloppen van omgaan met andere culturen en wil je studenten óók die internationale ervaring geven? Of het nu gaat om een buitenlandstage of een project bij een internationale organisatie om de hoek – internationalisering is de kern van al ons onderwijs.

Iedereen kan invloed uitoefenen op de wereld om hem of haar heen

Wereldburgers met sterke netwerken

Naast de beroepsopleidingen die wij bieden, vinden we het heel belangrijk om onze studenten op te leiden tot echte wereldburgers. Professionals die hun rol in de maatschappij kunnen en willen pakken. Iedereen kan invloed uitoefenen op de wereld om hem of haar heen – óók in de directe omgeving. Die drive hebben onze medewerkers ook. Daarbij kun je niet zonder sterke netwerken. We geven dat onze studenten mee, maar hebben ze zelf net zo hard nodig. Van onze verbindingen met het beroepenveld en de gemeente, tot ons grote alumninetwerk. Oud-studenten van De Haagse zijn uitgevlogen over de hele wereld!

Kansen voor iedereen

Als je bij ons komt werken als docent, verwachten we dat je een master op zak hebt. Mocht je je verder willen ontwikkelen, dan helpen we je daarbij. Ga je bij ons in een ondersteunende functie aan de slag? Dan krijg je net zoveel kansen om jezelf te ontplooien als je collega’s die voor de klas staan. Iedereen blijft in ontwikkeling – daar zijn we tenslotte een onderwijsinstelling voor.

Collega's van De Haagse Hogeschool vertellen

'Wij proberen ondernemers weerbaarder te maken tegen aanvallen van cybercriminelen. De nieuwste kennis en inzichten delen we weer met onze docenten en studenten.’

Erick Wijsman

De Haagse Hogeschool

Functie Docent Social Work

Sector Gezondheidszorg, Sociale studies

'Ik leer mijn studenten eerst stil te staan bij zichzelf. Dat vind ik soms belangrijker dan met de ander bezig te zijn'.

Bekijk de video

Ernst Slappendel

De Haagse Hogeschool

Functie Docent Social Work

Sector Gezondheidszorg, Sociale studies

'Als je het studenten zou vragen......ja, dan ben ik wel iemand die streng kan zijn'.

Bekijk de video

Janneke Wubs

De Haagse Hogeschool

Functie Docent Sociaal Pedagogisch Hulpverlening

Sector Gezondheidszorg

'Het begeleiden van afstudeerders is héél plezierig om te doen.'

Bekijk de video

Wilma Eleveld

De Haagse Hogeschool

Functie Docent Social Work

Sector Gezondheidszorg

'Persoonsgericht kijken en niet vanuit het ziektebeeld, dát leer ik mijn studenten'.

Bekijk de video
Wist je dat...

… De Haagse een state-of-the-art Sportcampus heeft in het Zuiderpark? Daar waar ooit het stadion van ADO Den Haag stond? Kennis en onderzoek op het gebied van sport en bewegen en tópaccommodaties voor sport komen hier bij elkaar.

Wist je dat...

… De Haagse het charter ‘Talent naar de Top’ ondertekende? Dit is een vrijwillig maar niet vrijblijvend initiatief voor een duurzaam en effectief diversiteitsbeleid. Wat voor godsdienst, levensovertuiging, komaf, seksuele voorkeur of fysieke gesteldheid je ook hebt; we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom, veilig en gewaardeerd voelt.

In het kort

Locaties
Den Haag (2x), Delft, Zoetermeer
Aantal studenten
25.000
Aantal medewerkers
2.000
Opleidingsrichtingen
Bestuur, Recht & Veiligheid, Business, Finance & Marketing, Gezondheid, Voeding & Sport, IT & Design, Management & Organisatie, Sociaal Werk & Educatie, Technologie, Innovatie & Samenleving
Website
De Haagse Hogeschool