Hoe gaat Werkenbijhogescholen.nl om met je persoonsgegevens?

Zestor, gevestigd aan Prinsessegracht 21 te Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Werkenbijhogescholen.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Gegevens die je zelf aan ons verstrekt bij het aanmaken van een alert:

  • Naam
  • E-mailadres

Werkenbijhogescholen.nl gebruikt je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Heb je je naam en e-mailadres ingevuld om een alert te ontvangen? Dan gebruikt Werkenbijhogescholen.nl je gegevens alleen om je die alert toe te sturen en dus niet voor het toesturen van andere mails.

Solliciteren

Sollicitaties (persoonsgegevens, motivatie en CV) worden niet bewaard door Werkenbijhogescholen.nl als centrale website, maar worden bewaard door de desbetreffende hogeschool. De hogescholen hanteren hun reguliere beleid ten aanzien van het bewaren van gegevens van sollicitanten; dit kan per hogeschool verschillen.

Uitzondering: Dit geldt niet wanneer je hebt gesolliciteerd op een vacature van de (op dit moment slechts drie) hogescholen aangesloten op het sollicitatie-afhandelingssysteem van deze website. Dat zijn hogeschool Van Hall Larenstein, Iselinge Hogeschool en Hogeschool De Kempel. Hoe kun je dit ook zien: als de bevestigingsmail van de sollicitatie afkomstig is van het mailadres noreply@werkenbijhobescholen.nl, dan verloopt je sollicitatie via ons systeem.

Verzoeken ten aanzien van je privacy en van je sollicitatie moet je echter sturen aan de hogeschool zelf (zie toelichting hieronder). Zij zijn de verwerkersverantwoordelijke. Werkenbijhogescholen.nl wordt alleen ingehuurd voor de technische afhandeling en is de verwerker.

Doel

Werkenbijhogescholen.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het jou kunnen toezenden van vacature-alerts en nieuwsbrieven, als je je hiervoor aanmeldt
  • Het kunnen aanmaken van sollicitaties indien je solliciteert op een vacature, en het door hogescholen kunnen reageren op die sollicitaties om je een afwijzingsbrief te sturen of om je uit te nodigen voor een gesprek. Uiteindelijk is het doel uiteraard dat jij een baan vindt bij een hogeschool via ons.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Werkenbijhogescholen.nl bewaart je gegevens totdat je jezelf uitschrijft bij de e-mail-alert-service. Afmelding is mogelijk door te klikken op de optie “afmelden” onderaan iedere verzonden e-mail-alert. Na uitschrijving verwijderen we na 30 dagen alle gegevens.

Als je hebt gesolliciteerd, dan bepaalt de hogeschool in hun bewaarbeleid wanneer de sollicitaties worden verwijderd. Na deze bewaartermijn zijn de persoonsgegevens niet meer terug te vinden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Werkenbijhogescholen.nl verstrekt gegevens aan een tussenpartij die de verzending van e-mail-alerts voor ons verzorgt, ter uitvoering van jouw verzoek aan ons (“het verzoek om e-mail alerts te ontvangen”).

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De website van Werkenbijhogescholen.nl maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst als je onze website bezoekt.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Aanpassen van je voorkeuren kun je onderaan deze pagina doen.

Lees hieronder voor elk type cookie hoe ze werken en met welke partijen we samenwerken.

Soort cookie   Doel   Partijen waar we mee samenwerken
Functionele cookies Deze cookies zijn nodig om de site goed te laten werken en je voorkeursinstellingen te onthouden. Voor deze cookies is je toestemming niet nodig. Geen; deze cookies plaatsen we zelf
Analytische cookies Met deze cookies analyseren we onder andere hoe vaak de website bezocht wordt, welke browsers er gebruikt worden en welke pagina’s bekeken worden. Deze gegevens gebruiken we om onze website te optimaliseren. Deze cookies zijn zo ingericht, dat ze geen inbreuk maken op je privacy.
Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd conform de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken we de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google. De analytische cookies voor Hotjar worden op vergelijkbare wijze geanonimiseerd. Hotjar zelf kan geen gebruik maken van de data verzameld door de cookies. Noot: Hotjar wordt gebruikt om te kijken waar, hoe en hoe vaak gebruikers klikken op een pagina en hoe ze door een pagina heenscrollen (heatmapping). Dit zetten we in om het gebruiksgemak te verhogen. Voor deze cookies is je toestemming niet nodig.
Google Analytics, Hotjar (beide geanonimiseerd)
Tracking cookies/facebook pixel Als je toestemming hebt gegeven voor alle cookies, zijn de gegevens die worden verzameld door Google Analytics niet geanonimiseerd. Tevens plaatsen we dan tracking cookies. Met deze cookies volgen wij en derden je surfgedrag en worden er gegevens verzameld, zoals bijvoorbeeld je bezochte webpagina’s en klikgedrag. Deze (persoonlijke) cookies gebruiken wij voor het (maximaal 6 keer) tonen van advertenties over onze niet-commerciële diensten op andere websites, zoals onze vacature-alert. Ook zorgen deze cookies ervoor dat je de inhoud van onze website kan delen via social media. Voor al deze cookies vragen wij je toestemming. Wil je deze cookies niet? Selecteer dan ‘functionele cookies’. (je kunt dan nog steeds onze site gebruiken). Google Analytics, Google Adwords, Facebook


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Wil je je account verwijderen, dan kun je dit zelf doen. Onderaan de e-mails die je ontvangt voor een ingestelde alert vind je hiervoor twee links:

  • Afmelden voor de vacaturealert | Instellingen aanpassen.
  • Wil je je alert wijzigen, maar heb je geen recente e-mail bij de hand? Klik dan hier voor een omweg. Dit kun je ook gebruiken om je mailadres te verwijderen.

Heeft je verzoek om inzage, wijziging of overdracht van persoonsgegevens betrekking op een sollicitatie? Dat kun je niet via deze website regelen, maar alleen rechtstreeks bij de verwerkersverantwoordelijke, in dit geval de hogeschool. Stuur je toch een mail met een verzoek zoals dit, dan zullen wij die mail doorsturen naar de juiste contactpersoon bij de hogeschool, mits je vermeldt op welke hogeschool je verzoek betrekking heeft. Wij kunnen echter niet controleren of hogescholen het verzoek hebben afgehandeld.

In alle gevallen heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@zestor.nl.

Werkenbijhogescholen.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Werkenbijhogescholen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@zestor.nl.

Contactgegevens:

Zestor / www.werkenbijhogescholen.nl
Postbus 123
2501 CC Den Haag
telefoonnummer 070-3122177


Pas hier je cookie-voorkeuren aan

Optie 1: Accepteer alle cookies Optie 2: Accepteer alleen functionele cookies
Functionele cookies ✓ Toegestaan ✓ Toegestaan
Analytische cookies (anoniem) ✓ Toegestaan ✓ Toegestaan
Marketing cookies ✓ Toegestaan ✓ Niet toegestaan
Facebook pixel ✓ Toegestaan ✓ Niet toegestaan
Keuze Alles Toestaan Alleen functionele