Hoe gaat Werkenbijhogescholen.nl om met je persoonsgegevens?

Zestor, gevestigd aan Prinsessegracht 21 te Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Werkenbijhogescholen.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten. Je hebt deze gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aanmaken van een account of alert. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord

Werkenbijhogescholen.nl gebruikt je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Heb je bijvoorbeeld je naam en e-mailadres ingevuld om een alert te ontvangen? Dan gebruikt Werkenbijhogescholen.nl je gegevens alleen om je die alert toe te sturen en dus niet voor het toesturen van andere mails.

Solliciteren

Sollicitaties (motivatie en CV) worden niet bewaard door werkenbijhogescholen.nl als centrale website, maar worden direct doorgestuurd naar de desbetreffende hogeschool. Werkenbijhogescholen.nl bewaart geen gegevens over uw sollicitatie. De hogescholen hanteren hun reguliere beleid ten aanzien van het bewaren van gegevens van sollicitanten; dit kan per hogeschool verschillen.

Uitzondering: wanneer u heeft gesolliciteerd door het verzenden van een e-mail naar een adres met de vorm “sollicitaties.yyyyyy@werkenbijhogescholen.nl”, worden de gegevens wel op de centrale servers van werkenbijhogescholen.nl bewaard. Deze zijn echter alleen ter inzage van de desbetreffende hogeschool. Deze hogeschool bepaalt dus ook wanneer deze gegevens weer verwijderd kunnen worden. Zestor heeft geen toegang tot de gegevens en bestanden behorende bij een sollicitatie.

Doel

Werkenbijhogescholen.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het jou kunnen toezenden van alerts met vacatures en nieuwsbrieven, als je je hiervoor aanmeldt
  • Het kunnen aanmaken van jouw persoonlijke account zodat je kunt reageren op vacatures

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Werkenbijhogescholen.nl bewaart je gegevens totdat je jezelf uitschrijft bij de e-mail-alert-service. Afmelding is mogelijk door te klikken op de optie “afmelden” onderaan iedere verzonden e-mail-alert. Na uitschrijving verwijderen we na 30 dagen alle gegevens.

Als je een account hebt aangemaakt, kun je je gegevens zelf verwijderen door in te loggen op Werkenbijhogescholen.nl en onder ‘Mijn account’ te klikken op ‘uitschrijven’.  Na verwijdering van het account worden alle accountgegevens direct verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Werkenbijhogescholen.nl verstrekt geen gegevens aan derden, behalve aan een tussenpartij die de verzending van e-mail-alerts voor ons verzorgt, ter uitvoering van jouw verzoek aan ons (“het verzoek om e-mail alerts te verzenden”).

Sollicitaties (motivatie en CV) worden niet bewaard door werkenbijhogescholen.nl als centrale website, maar worden direct doorgestuurd naar de desbetreffende hogeschool (zie verder onder kopje ‘Persoonsgegevens die wij verwerken’).

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Werkenbijhogescholen.nl gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies voor Google Analytics en Hotjar die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor je gebruiksgemak. Wij kunnen hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Tot slot gebruiken we de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google. De cookies voor Hotjar worden op vergelijkbare wijze geanonimiseerd. Hotjar zelf kan geen gebruik maken van de data verzameld door de cookies. Noot: Hotjar wordt gebruikt om te kijken waar, hoe en hoe vaak gebruikers klikken op een pagina en hoe ze door een pagina heenscrollen (heatmapping). Dit zetten we in om het gebruiksgemak te verhogen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen door in te loggen op Werkenbijhogescholen.nl en onder ‘Mijn account’ gegevens te wijzigen of verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@zestor.nl.

Werkenbijhogescholen.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Werkenbijhogescholen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@zestor.nl.

Contactgegevens:

Zestor / www.werkenbijhogescholen.nl
Postbus 123
2501 CC Den Haag
telefoonnummer 070-3122177