Terug naar de hogescholen

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

5 redenen om bij Zuyd Hogeschool te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan Zuyd Hogeschool?

Je levert een direct of indirect een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge professionals en van de regio

Je werkt in een ambitieuze, inspirerende en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor nieuwe initiatieven

Je werkt in een informele sfeer in een team samen met enthousiaste, betrokken en professionele collega’s

Je krijgt volop kansen om je (docent)vaardigheden te ontwikkelen en je loopbaanambities te realiseren

Je krijgt veel ruimte en mogelijkheden om je werk zelf vorm te geven

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Persoonlijke aandacht en regionale betrokkenheid

Zuyd Hogeschool behoort al jaren tot de beste hogescholen van Nederland. Daarnaast ontwikkelen we ons als kennisinstituut voor de regio door onze activiteiten op het gebied van onderzoek en opleiding en training van professionals.

Onze zeventienhonderd medewerkers laten zich in hun werk leiden door persoonlijke aandacht, grensverleggend vakmanschap en regionale betrokkenheid.

Medewerkers hebben het naar hun zin bij Zuyd

Medewerkers van Zuyd Hogeschool zijn over het algemeen tevreden over het werken bij Zuyd. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we noodzakelijk om onze hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven.

Werken bij Zuyd betekent werken in een ambitieuze, inspirerende werkomgeving met fijne collega’s en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ben jij een talentvolle professional? Kom dan werken bij Zuyd.

Collega's van Zuyd Hogeschool vertellen

Edwin  Oberjé

Edwin Oberjé

Zuyd Hogeschool

Functie Docent-Onderzoeker

‘Het intensieve contact met studenten en alle neventaken maken het zo leuk voor mij’

Lees het hele verhaal

In het kort

Locaties
Heerlen (2x), Sittard (2x), Maastricht (8x)
Aantal studenten
14.000
Aantal medewerkers
1.750
Opleidingsrichtingen
Economie en Management, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg en Welzijn, Media en Design, Onderwijs, Recht, Taal en Cultuur, Techniek/ICT
Website
Meer informatie over Zuyd