Terug naar de hogescholen

Iselinge Hogeschool

Iselinge Hogeschool is een zelfstandige, kleinschalige kennisinstelling met een sterke regionale verbondenheid in Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het werkveld bieden we kwalitatief uitstekend, innovatief hoger onderwijs aan in het educatieve domein. Dat doen we vanuit een overzichtelijk, hecht team en samen met een sterk netwerk.

5 redenen om bij Iselinge Hogeschool te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan Iselinge Hogeschool:

Bij ons word je echt gezien. Studenten en medewerkers; iedereen kent elkaar

Volop ruimte voor je eigen ontwikkeling binnen ons relatief kleine team van zeer betrokken collega’s

Werken vanuit onderling vertrouwen en zorg voor elkaar. Met een goede balans tussen verantwoordelijkheid nemen en afleggen

Je maakt deel uit van een netwerk dat gericht is op samen leren. Zo werken we intensief samen met maar liefst 122 opleidingsscholen in de regio

Je levert een bijdrage aan onze ambitie om dé kennisinstelling in de regio te zijn in het educatieve domein

Impact in de regio

Het overgrote deel van de leerkrachten in onze regio studeerde aan Iselinge Hogeschool. Dat zorgt voor een mooie, natuurlijke verbinding met de hogeschool zodra onze studenten startbekwaam het werkveld ingaan. We maken impact in de regio, onder meer in nauwe samenwerking met de opleidingsscholen die aan ons verbonden zijn. Maar ook met middelbare scholen, het ROC, andere hogescholen en universiteiten. Echte impact maak je samen – onze kernwoorden zijn niet voor niets verbinden, ontwikkelen en delen. Wij zijn enorm trots we dat we al voor de vijfde keer op rij tot Topopleiding zijn benoemd (Keuzegids Hbo 2022) en de Ad PEP de beste van Nederland is.

Echte impact maak je samen

Samen onderzoeken en vernieuwen

Gespecialiseerd als wij zijn in het educatieve domein, hebben we ontzettend veel kennis in huis over leren. We leiden de leerkachten en pedagogisch educatieve professionals van de toekomst op. Omdat het onderwijs zich blijft ontwikkelen, doen wij dat ook. We blijven doorleren en onderzoeken met elkaar – dat zit diep in onze genen. Samen met kennispartners binnen Radiant verband, de Open Universiteit en het partnerschap Oost Gelderland doen we op allerlei vlakken praktijkgericht onderzoek naar vragen uit het werkveld. Binnen Academische Werkplaatsen werken studenten, leerkrachten, directeuren, experts en docent-onderzoekers samen aan toekomstgericht onderwijs. Van ontdeklabs tot de gezonde en sportieve school. En van het stimuleren van kansengelijkheid tot hybride onderwijs.

Jouw talenten zijn breed inzetbaar

Kom je bij ons werken, dan krijg je er een heel netwerk bij en je bent natuurlijk ook van harte welkom om je eigen netwerk in te brengen. Het team is met circa 60 medewerkers heel overzichtelijk. Dat heeft veel voordelen: we zijn zeer betrokken bij elkaars werk, kennen elkaars talenten. Die kun je volop in de breedte benutten door diverse rollen of taken uit te oefenen. Zo is ondersteunend personeel bij ons zowel strategisch als uitvoerend actief. En als docent onderzoeker ben je niet alleen aan het lesgeven maar bijvoorbeeld ook betrokken bij kwaliteitszorg. Je krijgt kortom veel eigen verantwoordelijkheden. Tegelijk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers die ook nemen binnen onze informele, professionele cultuur. Ondernemende professionals passen bij ons.

Collega's van Iselinge Hogeschool vertellen

Sabrina Heupner

Sabrina Heupner

Iselinge Hogeschool

Functie Financieel & administratief medewerker

'Bewust geen commerciële omgeving meer’

Lees het hele verhaal
Melline  Vooijs

Melline Vooijs

Iselinge Hogeschool

Functie Programmaregisseur en docent-onderzoeker

‘Méér dan voor de klas staan’

Lees het hele verhaal
Bram  Oonk

Bram Oonk

Iselinge Hogeschool

Functie Docent-onderzoeker

‘Mix van lesgeven en onderzoek doen’

Lees het hele verhaal
Wist je dat...

… er direct achter onze hogeschool het prachtige park Overstegen ligt? Je loopt zo met collega’s het groen in voor bijvoorbeeld een lunchwandeling of overleg.

Wist je dat...

… Iselinge Hogeschool niet alleen 5 jaar op rij is uitgeroepen tot Topopleiding in de Keuzegids Hbo, maar dat onze associate degree Pedagogisch Educatief Professional is verkozen tot de beste AD-PEP van Nederland? Dat betekent niet dat we er zijn; we werken dagelijks hard met elkaar om deze kwaliteiten te behouden.

Wist je dat...

… we er als team voor hebben gekozen om echt te investeren in goede koffie? Verse bonenkoffie gegarandeerd dus.

In het kort

Locaties
Doetinchem
Aantal studenten
540
Aantal medewerkers
60
Opleidingsrichtingen
Onderwijs
Website
Website Iselinge Hogeschool