Terug naar de hogescholen

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences staat al voor het vijfde jaar op rij in de top 3 van beste hogescholen van Nederland. We leiden hoogwaardig gekwalificeerde bachelors op. Hiermee vervullen we een belangrijke maatschappelijke en economische rol in de ontwikkeling van Zuidwest-Nederland en in het ontwikkelen en behouden van talent in de regio.

De HZ telt ruim 4800 studenten die bij ons niet alleen een vak leren, maar zich tijdens hun voltijd-, deeltijd of duale-opleiding ook ontwikkelen tot een persoonlijkheid. Het is onze missie om de meest persoonlijke hogeschool van Nederland te zijn. Jaarlijks volgen ook honderden professionals een cursus of opleiding.

De HZ biedt haar praktijkgerichte en uitdagende onderwijs aan vanuit de bijzondere combinatie van zeven academies, waaronder drie gespecialiseerde academies. De Academie voor Educatie & Pedagogiek, Economie & Management, Technologie & Innovatie en Zorg & Welzijn focussen op de regionale verankering. De gespecialiseerde academies Delta Academy, Scaldis Academy en De Ruyter Academy zijn ingericht rondom een bepaald profiel. Delta Academy focust op deltatechnologie. Opleidingen op het gebied van water, land en leven in deltagebieden komen hier samen. Scaldis Academy is specialist op het gebied van Coastal Business: toerisme, sport, wellness en internationale handel aan de kust. De Ruyter Academy bundelt opleidingen op het gebied van logistiek, energie, zeevaart en onderhoud.

 

Vacatures 2

Geplaatst: 14-06-2017
Sluitingsdatum: 03-07-2017

Docent Pedagogiek

ProfielDe docent Pedagogiek is een inspirerende collega die zijn kennis en ervaring op gepassioneerde wijze weet te delen met studenten en die waarde kan toevoegen aan ons onderwijs op het gebied van...
Standplaats
Vlissingen
Functietype
Onderwijsgevend 
Opleidingsniveau
WO
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,3 fte, max. 0,3 fte
Salarisschaal
max. 11 (€3.392,46 - €4.661,12)
Opleidingssector
Sociale studies 
Geplaatst: 02-06-2017
Sluitingsdatum: 26-06-2017

Docent anatomie/fysiologie/pathologie

(bijvoorbeeld (basis)arts of Physician Assistant)Ben je de (basis)arts of Physician Assistant die wil bijdragen aan een dynamisch team en aan het realiseren van een inspirerende leeromgeving in nauwe...
Standplaats
Vlissingen
Functietype
Onderwijsgevend 
Opleidingsniveau
WO
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,2 fte, max. 0,3 fte
Salarisschaal
max. 11 (€3.392,46 - €4.661,12)
Opleidingssector
Gezondheidszorg