Terug naar de hogescholen

HAN University of Applied Sciences

Kom bij de HAN werken en ‘Open up new horizons’. Bij ons werken studenten, docenten, onderzoekers en ondersteuners nauw met elkaar en met het werkveld samen aan goed en betekenisvol onderwijs en onderzoek. Samen ontwikkelen we talenten en verleggen we grenzen. Die van onze studenten én die van onze medewerkers.

5 redenen om bij de HAN te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan de HAN?

Een zeer breed opleidingsaanbod vanuit maar liefst 14 academies

Inhoudelijk interessant werk: een sterke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk. Studenten, medewerkers en werkveld werken actief samen aan regionale vraagstukken, met als zwaartepunten: Health, Smart Region en Sustainable Energy & Environment

Veel aandacht voor samenwerken en co-creatie: alleen zo kunnen we echt impact maken

Veel aandacht voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling: onze eigen HAN Academy heeft een breed opleidingsaanbod voor alle medewerkers

Een prettige sfeer van openheid en vertrouwen, waarin we elkaar opzoeken en inspireren

Leren en innoveren vanuit krachtige verbindingen

Vanuit Arnhem en Nijmegen levert de HAN goed opgeleide professionals aan uiteenlopende branches in de beroepspraktijk én we ontwikkelen innovaties voor en met onze regio. Dat doen we vanuit krachtige verbindingen: onderwijs, onderzoek en het werkveld zijn bij ons voortdurend en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze docenten weten hoe ze onderzoek moeten begeleiden, onze lectoren en onderzoekers zijn didactisch geschoold. We onderhouden stevige relaties tussen opleidingen en werkveld. Onze praktijkgerichte onderzoeken richten zich op de thema’s Health, Smart Region en Sustainable Energy & Environment. Smart Region is de verbindende schakel tussen de andere twee: samen werken we aan een innovatieve en ondernemende regio, waarin het niet alleen goed werken is maar ook goed wonen, leren en recreëren.

Samen hebben we impact op onszelf en onze omgeving

Nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open

Bij de HAN zijn we nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open. We zijn niet bang om iets nieuws te beginnen; je krijgt bij ons alle ruimte om te ontdekken en grenzen te verleggen. Fouten maken mag! Tegelijkertijd zoeken we elkaar op en helpen we elkaar waar nodig, vanuit een sfeer van veiligheid, onderlinge feedback en vertrouwen. We hechten veel waarde aan wat we onze ‘kwaliteitscultuur’ noemen: een cultuur waarbinnen we in vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren. Ieder neemt hierbij zijn of haar eigen professionele verantwoordelijkheid, maar weet zich ook gesteund door de ander.

Altijd in ontwikkeling

Als hogeschool zoeken we altijd naar nieuwe manieren om slagvaardig en innovatief te blijven. Stilstand is achteruitgang. We kijken over de grenzen van vakgebieden heen, durven te experimenteren, staan open voor andere inzichten en werken flexibel samen in (steeds meer) resultaatverantwoordelijke teams. Deze dynamiek moet bij je passen – of je nu als docent, onderzoeker of ondersteuner bij ons aan de slag gaat. Ben jij net zo nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend en wil je samen grenzen verleggen? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op onze vacatures!

Collega's van HAN University of Applied Sciences vertellen

Tamara van Schilt

Tamara van Schilt

HAN University of Applied Sciences

Functie Lector Toetsen en Beoordelen

Sector Onderwijs

‘Je kennis vertalen naar concrete handreikingen en praktische adviezen. In sámenwerking met de praktijk.’

Lees het hele verhaal
Tinus Hammink

Tinus Hammink

HAN University of Applied Sciences

Functie Programma manager SEECE

Sector Techniek

‘Op alle niveaus binnen de hogeschool zijn mensen nodig die verbindingen leggen’

Lees het hele verhaal
Tim Waters

Tim Waters

HAN University of Applied Sciences

Functie Docent Infrastructure, Security & Management

Sector Techniek

‘Niet zomaar een cijfer uitdelen, maar bij een slecht cijfer ook even checken waaróm het niet lukte.’

Lees het hele verhaal
Freek van Kessel

Freek van Kessel

HAN University of Applied Sciences

Functie Adviseur Onderwijs en ICT

‘Ik wil zo goed mogelijk onderwijs ontwikkelen, inclusief digitale tools en technieken.’

Lees het hele verhaal
Wist je dat...

… de HAN is verkozen tot een van de beste Gelderse werkgevers?

Wist je dat...

… de balk in ons logo symbool staat voor de springplank naar de toekomst die wij bieden?

Wist je dat...

… de HAN in samenwerking met Papendal voorzieningen biedt om onderwijs en topsport te kunnen combineren? We hebben ook een vestiging op Papendal waar we topsportklassen Fysiotherapie en Sportkunde verzorgen.

Wist je dat...

… duurzaamheid voor ons geen modegril is? Duurzaam onderwijs, duurzaam onderzoek, een duurzame bedrijfsvoering – het zit in onze genen. In alle geledingen van de hogeschool is duurzaamheid dagelijkse kost en werken we slim, schoon en sociaal.

In het kort

Locaties
Arnhem, Nijmegen
Aantal studenten
35.000
Aantal medewerkers
3.900
Opleidingsrichtingen
Built Environment, Business en Economie, Educatie, Engineering en Automotive, Financieel Economisch Management, Gezondheid en Vitaliteit, International School of Business, IT en Mediadesign, Mens en Maatschappij, Organisatie en Ontwikkeling, Paramedische studies, Rechten, Sport en Bewegen, Toegepaste Biowetenschappen en Chemie
Website
Website Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - HAN