Terug naar de hogescholen

Hogeschool de Kempel

Hogeschool de Kempel is een zelfstandige school met één studierichting: een bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs. De Kempel biedt een opleiding die de interactie bevordert tussen lerende mensen. Wij geloven in het positieve effect van de verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en wereld. Daarbij zijn wij geïnspireerd door de katholiek-christelijke traditie.

Hogeschool de Kempel vindt het belangrijk dat ook het begeleiden van kinderen gebeurt vanuit deze visie. Daar geven wij in de opleiding vorm aan, maar dit sluit andere levensvisies niet uit. De keuze voor onze levensbeschouwelijke identiteit wordt versterkt door het feit dat de meeste basisscholen in de regio Helmond scholen zijn, waar ouders een voorkeur hebben voor onderwijs vanuit een katholiek-christelijke visie.

Hogeschool de Kempel ziet het als haar kerntaak mensen te verbinden die leren een warm hart toedragen. Die mensen zijn de voltijd- en deeltijdstudenten die voor het vak van leraar basisonderwijs opgeleid willen worden, maar ook de onderwijsgevenden, directies en schoolbesturen die wij adviseren en ondersteunen bij hun professionalisering en schoolontwikkeling. Goed onderwijs maak je immers niet alleen, maar samen met elkaar.

Vacatures 2

Geplaatst: 19-12-2018
Sluitingsdatum: 20-01-2019

Opleidingsdocent rekenen-wiskunde (0,8 fte)

Ben jij de opleidingsdocent die, samen met collega's van de sectie rekenen-wiskunde, onze studenten tot enthousiaste en vernieuwende leraren basisonderwijs opleidt? Wij zijn op zoek naar een...
Organisatie
Hogeschool de Kempel
Standplaats
Helmond (Noord-Brabant)
Dienstverband
Vast
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 0,8 fte
Geplaatst: 19-12-2018
Sluitingsdatum: 20-01-2019

Opleidingsdocent onderwijskunde & pedagogiek

Ben jij de opleidingsdocent die, samen met collega's van de sectie Onderwijskunde & Pedagogiek, onze studenten tot enthousiaste en vernieuwende leraren basisonderwijs opleidt? Wij zijn op zoek...
Organisatie
Hogeschool de Kempel
Standplaats
Helmond (Noord-Brabant)
Dienstverband
Vast
Aanstellingsomvang
min. 0,6 fte, max. 0,8 fte