Terug naar de hogescholen

Hogeschool de Kempel

Hogeschool de Kempel is een zelfstandige school met één studierichting: een bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs. De Kempel biedt een opleiding die de interactie bevordert tussen lerende mensen. Wij geloven in het positieve effect van de verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en wereld. Daarbij zijn wij geïnspireerd door de katholiek-christelijke traditie.

Hogeschool de Kempel vindt het belangrijk dat ook het begeleiden van kinderen gebeurt vanuit deze visie. Daar geven wij in de opleiding vorm aan, maar dit sluit andere levensvisies niet uit. De keuze voor onze levensbeschouwelijke identiteit wordt versterkt door het feit dat de meeste basisscholen in de regio Helmond scholen zijn, waar ouders een voorkeur hebben voor onderwijs vanuit een katholiek-christelijke visie.

Hogeschool de Kempel ziet het als haar kerntaak mensen te verbinden die leren een warm hart toedragen. Die mensen zijn de voltijd- en deeltijdstudenten die voor het vak van leraar basisonderwijs opgeleid willen worden, maar ook de onderwijsgevenden, directies en schoolbesturen die wij adviseren en ondersteunen bij hun professionalisering en schoolontwikkeling. Goed onderwijs maak je immers niet alleen, maar samen met elkaar.

Vacatures 1

Geplaatst: 23-10-2020
Sluitingsdatum: 05-11-2021

(Hogeschool)Docent Rekenen-Wiskunde

Hogeschool de Kempel is voor haar opleiding tot leraar basisonderwijs (pabo) op zoek naar een: (HOGESCHOOL)DOCENT REKENEN-WISKUNDE (0,8 tot 1,0 FTE) Ben jij de docent die, samen met collega’s van...
Organisatie
Hogeschool de Kempel
Standplaats
Helmond
Dienstverband
Tijdelijk, Vast
Aanstellingsomvang
min. 0.8 fte, max. 1 fte