Terug naar de hogescholen

Hanzehogeschool

De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2013 vierde zij haar 215-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen en Leeuwarden telt de hogeschool circa 26.250 studenten en 3.000 personeelsleden.

De Hanzehogeschool Groningen ontwikkelt zich, met 50 lectoraten en 6 kenniscentra, tot een kennisinstelling voor toegepast onderzoek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en non-profit instellingen.

Onze missie
De Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences, wil vanuit een Europees perspectief op hoger onderwijs de belangrijkste partner van de bedrijven en instellingen in Noord-Nederland zijn bij het opleiden van professionals en het ontwikkelen van toepasbare praktijkgericht kennis.

Deze missie komt voort uit de identiteit als brede en diverse hogeschool en maatschappelijke onderneming. De centrale waarden die hierbij horen zijn:

  • individuele ontplooiing;
  • respect en actieve tolerantie;
  • ondernemend;
  • verantwoordelijk.

Vanuit deze centrale waarden levert de Hanzehogeschool Groningen een bijdrage aan de professionele beroepsbeoefening in de (Noord-)Nederlandse kennissamenleving.

De missie vloeit voort uit het idee dat de regio Noord-Nederland, in haar ontwikkeling naar een kenniseconomie, juist een ambitieuze hogeschool nodig heeft. De regio is gebaat bij een hogeschool die een daadwerkelijke kwaliteitsimpuls kan geven vanuit een internationaal perspectief, met een vergrote vitaliteit en aantrekkelijkheid van de regio als gevolg. Die rol wil de hogeschool op zich nemen, bijvoorbeeld door voluit te participeren in Healthy Ageing en energie als noordelijke kennisspeerpunten.

De Hanzehogeschool Groningen onderscheidt zich van andere hogescholen door de veelkleurigheid en het eigen gezicht van de schools, de sterke nadruk op internationalisering en de directe band met de noordelijke regio.

Onze visie
Studenten en medewerkers zijn partners in een kennisgemeenschap en leveren elk hun eigen bijdrage aan het gezamenlijke doel: uitstekende professionals op het hoogste niveau aan de maatschappij leveren. De student en diens individuele ontwikkeling tot competente beroepsbeoefenaar staat centraal. De samenwerking met bedrijven en instellingen in kennistoepassing en innovatie, en in de vormgeving van onderwijs, is daarbij onontbeerlijk.

Vacatures 4

Geplaatst: 14-12-2017
Sluitingsdatum: 07-01-2018

Docent Verpleegkunde

De vraag naar hbo-opgeleide verpleegkundigen neemt toe. Daarom zijn wij op zoek naar (ervaren) docenten Verpleegkunde.Als docent ben je breed inzetbaar en kun je zowel in de voltijdopleiding, als in...
Organisatie
Hanzehogeschool
Standplaats
Groningen (Groningen)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,5 fte, max. 1 fte
Geplaatst: 13-12-2017
Sluitingsdatum: 07-01-2018

Instructeur Technische Vaardigheden

Naast beheer van diverse werktuigbouwkundige labs bereid je practica opstellingen en projectbenodigdheden voor. Je beheert de materialen en gereedschappen voor alle practica. Je ondersteunt bij...
Organisatie
Hanzehogeschool
Standplaats
Groningen (Groningen)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,6 fte, max. 0,8 fte
Geplaatst: 12-12-2017
Sluitingsdatum: 01-01-2018

Medewerker planning en financiën

Als medewerker planning en financiën ondersteun je de teamleider van de opleiding MBRT door het doen van (verbeter-)voorstellen en het aanleveren van correcte gegevens met betrekking tot de planning....
Organisatie
Hanzehogeschool
Standplaats
Appingedam (Groningen)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 0,8 fte
Geplaatst: 06-12-2017
Sluitingsdatum: 17-12-2017

Human Resources-adviseur

Als HR-adviseur, ben je de sparrings- en businesspartner van het managementteam van de organisatieonderdelen waar jij, als account adviseur aan gekoppeld bent. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies,...
Organisatie
Hanzehogeschool
Standplaats
Groningen (Groningen)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 0,8 fte