Terug naar de hogescholen

Driestar educatief

Hart voor christelijk onderwijs
Wij zetten ons in voor goed christelijk onderwijs. Onze docenten, onderwijsadviseurs, secretaresses, stafmedewerkers en alle andere 300 medewerkers werken samen aan dit ideaal. Driestar educatief zoekt regelmatig onderwijsprofessionals die hart hebben voor christelijk onderwijs. Wil jij je talenten inzetten op het gebied van christelijk leraarschap en leiderschap? Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Kom jij ons versterken?

Praktijkgericht kenniscentrum
Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen wij met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies. Driestar educatief inspireert, vormt en ondersteunt (aankomende) leraren, leidinggevenden aan scholen en opvoeders om goed christelijk onderwijs te geven.

Brongericht
Driestar educatief werkt vanuit de overtuiging dat de Bijbel de blijvend vitale Bron is die ons basisrichtlijnen geeft voor onderwijs en opvoeding. Onze identiteit is gegrond op de Bijbel en op de reformatorische belijdenis (de Drie Formulieren van Enigheid). Dit zie je terug in de houding waarmee wij ons werk doen en de kernwaarden die voor ons leidend zijn.

Kernwaarden
Vanuit de grondslag heeft Driestar educatief een vertaling gemaakt naar kernwaarden die vorm en gestalte geven aan onze christelijke identiteit: toewijding, betrouwbaarheid, wijsheid, bewogenheid en moed.

Professionalisering
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen op professioneel gebied. Een leven lang leren verrijkt je leven, inspireert je en houdt je fris en betrokken bij je vak. Driestar educatief heeft een uitgebreid en gevarieerd professionaliseringsaanbod.