Terug naar de hogescholen

Avans Hogeschool

Bij Avans Hogeschool voel je het al bij binnenkomst. Hier hangt een dynamische sfeer van kennis vergroten. Ontwikkeling. Toekomst. Het bruist! De gebouwen zijn groot, maar de lijntjes zijn kort. Je werkt in kleine teams met veel vrijheid en autonomie. Kom jezelf ontwikkelen bij Avans – als collega én als persoon.

5 redenen om bij Avans te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan Avans Hogeschool:

Je voelt je direct welkom; de menselijke maat is ons uitgangspunt

Je werkt in een klein team met veel vrijheid en autonomie

Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen: creativiteit en ondernemersgeest stimuleren we

Avans is ambitieus en hoort bij de beste hogescholen van Nederland

Samen met bedrijven en overheden in de regio ontwikkelen we nieuwe kennis voor het onderwijs

Samenwerken aan flexibel onderwijs

Bij Avans Hogeschool leiden we de professionals van de toekomst op. Die toekomst betrekken we nu al in ons onderwijs: technologie en data spelen een steeds grotere rol. Niet alleen in het onderwijs, ook in onze ondersteuning en begeleiding. Daarnaast is de professional van de toekomst wendbaar en veerkrachtig. Daarom bieden we onze studenten flexibel onderwijs. En zijn onze medewerkers zelf wendbare professionals, een voorbeeld voor onze studenten. Bij Avans werk je samen met je collega’s én met bedrijven en overheidsinstellingen in de brede regio van West- en Midden-Brabant en Zeeland aan vernieuwing. Samen creëren we het onderwijs van de toekomst.

Samen met je collega’s én de regio werk je aan vernieuwing

Avans Ondernemerscentrum en onderzoek

Avans Hogeschool is betrokken bij meerdere samenwerkingsverbanden. Onder meer Avans Multidisciplinary eXperience, de samenwerking Jumbo-Avans en het Urban Living Lab Breda. Daarnaast leggen ondernemers en overheden concrete vragen neer bij het Avans Ondernemerscentrum. Samen met studenten, onderzoekers en collega’s werk je aan innovatieve ideeën en oplossingen voor deze opdrachten. Samen ontwikkelen we nieuwe kennis voor de samenleving en houden we ons onderwijs up-to-date. Actuele thema’s binnen ons onderzoek zijn bijvoorbeeld de Resilient City (een leefbare, weerbare en duurzame stedelijke omgeving), de Caring Society (kwaliteit van zorg), Sustainable Business (een duurzame regionale economie) en de Biobased Economy.

Je bent welkom!

Net als onze studenten geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook zijn we een inclusieve organisatie. We zien graag dat iedereen blijft leren, blijft groeien. Daar helpt ontwikkelen@avans je bij, ons interne  opleidingscentrum. Elk jaar organiseren we de Avans Onderwijsdag, steeds weer een geslaagd event. Alle collega’s komen op deze dag bij elkaar om elkaar te ontmoeten, inspireren en nieuwe kennis op te doen. Ook binnen je eigen team krijg je veel ruimte om je creativiteit en ondernemerschap te tonen. Deel jij onze drang tot ontwikkeling, een passie voor je vak en heb je een ondernemende geest? Dan heten we je van harte welkom!

Collega's van Avans Hogeschool vertellen

Mariska Musch

Mariska Musch

Avans Hogeschool

Functie Teamcoördinator Studentendecanaat

‘Ik heb binnen de hogeschool alle ruimte gekregen om te komen waar ik nu sta’

Lees het hele verhaal
Erik van der Lichte

Erik van der Lichte

Avans Hogeschool

Functie Docent en Opleidingscoördinator Industrial Engineering & Management

Sector Techniek

‘Heb je goede ideeën, dan krijg je daar ook de ruimte voor’

Lees het hele verhaal
Wist je dat...

… Avans in Breda een Urban Living Lab is gestart? In deze community van studenten, bedrijven, overheid en inwoners bouwen we aan het welzijn van de regio en stedelijke innovatie. Op verschillende plekken in de stad zijn we samen aan de slag in zogenaamde Field Labs.

Wist je dat...

… Avans door de Keuzegids opnieuw is uitgeroepen tot de beste grote hogeschool van Nederland? Grote hogescholen worden soms weggezet als ‘leerfabriek’, maar Avans bewijst al jaren het tegendeel.

Wist je dat...

… Onze locatie in Breda steeds meer op een campus gaat lijken? Avans heeft het kantoorpand aan de Claudius Prinsenlaan 128 in Breda gekocht. Dit gebouw staat pal naast de Avanslocaties Hogeschoollaan en het Quadrium. De ondersteunende diensten en het onderwijs komen zo dichter bij elkaar.

In het kort

Locaties
Breda (4), 's-Hertogenbosch (6), Tilburg (2), Roosendaal (1)
Aantal studenten
33.000
Aantal medewerkers
3.000
Opleidingsrichtingen
Aarde & Milieu, Economie & Bedrijf, Exact & Informatica, Gedrag & Maatschappij, Gezondheid, Kunst & Cultuur, Onderwijs en Opvoeding, Recht & Bestuur, Taal & Communicatie, Techniek
Website
Website Avans Hogeschool / Werken bij Avans