Terug naar de hogescholen

NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda

Werken bij NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda
NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda, zo’n 7.500 studenten uit meer dan 50 landen en bijna 700 medewerkers. NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda biedt opleidingen, ook voor doorstromers en professionals, op het gebied van:

  • Games & Media
  • Hotel
  • Facility
  • Logistiek
  • Built Environment
  • Toerisme & Vrije tijd

NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda is sterk internationaal georiënteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema’s cross-cultural understanding, social responsibility, imagineering en ondernemerschap.

In samenwerking met de (internationale) werkvelden leidt NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda studenten op tot professionals die aan de slag kunnen in een globaliserende werk- en kennisomgeving. NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda wil haar medewerkers en studenten inspireren en uitdagen hun talenten optimaal te ontwikkelen, kennis en kunde te integreren en op een duurzame wijze toe te passen in de samenleving.

Wil je weten wat NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda jou te bieden heeft als werkgever? Overweeg je een dynamische carrière in een informele omgeving? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
Pleasure in the job…… puts perfection in the work! Plezier in het werk is belangrijk. Net zoals een goede balans tussen privé en werk. Bij NHTV Internationaal hoger onderwijs Breda heb je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten. In veel gevallen kun je in deeltijd werken. Met je leidinggevende bespreek je op welke manier je jouw werk wilt aanpakken en hoe je het aantal werkuren over het jaar verdeelt. Je kunt kiezen voor een werkweek van 40, 38 of 36 uur. Op deze manier heb je zelf invloed op de verspreiding van jouw verlofdagen over het jaar. Het aantal verlofdagen bij een fulltime dienstverband op basis van een 40–urige werkweek is 53,5.
Je kunt je eigen werktijden flexibel indelen. Goed om te weten is dat de cao-hbo een 8-urige werkdag voorschrijft en dat de verlofdagen van onderwijsgevend personeel in principe gekoppeld zijn aan de schoolvakanties. In bijzondere gevallen kun je hiervoor dispensatie aanvragen.

Talenten benutten
De ambities van NHTV (pdf) bieden volop ontwikkelingskansen voor jou als medewerker. We stimuleren je graag om jouw kwaliteiten optimaal te ontwikkelen en in te zetten, zodat je plezier in je werk houdt. Samen met je leidinggevende bespreek je jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en je opleidingswensen. Afspraken maak je samen in de HRM-cyclus. Voor een deel worden trainingen en coaching in huis verzorgd door NHTV School for Creative Education.

Vanuit concrete behoeften die medewerkers hebben, organiseert NHTV School for Creative Education diverse cursussen en activiteiten die jou de mogelijkheid geven kennis up-to-date te houden en (nieuwe) competenties en vaardigheden te trainen. Ook organiseert zij de introductie voor nieuwe medewerkers, cursussen didactische bekwaamheid (verplicht voor onderwijsgevenden) en Engels (Cambridge Certificate in Advanced English, C-1 niveau verplicht voor onderwijsgevenden en studiebegeleiders).