Terug naar de hogescholen

NHL Stenden Hogeschool

Door grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen wij onze studenten, medewerkers en partners iedere dag uit hun talenten te ontdekken en te versterken. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van het eigen vakgebied en de eigen omgeving.

Dit doen we op onze multi-campus hogeschool: sterk verankerd in de regio en met een uitgesproken internationaal profiel. Op onze vestigingen, in binnen- én buitenland, zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Vacatures 2

Geplaatst: 11-04-2018
Sluitingsdatum: 24-04-2018

Docent Wiskunde

Ervaring met wiskunde, statistiek of operations research in het bedrijfsleven of een onderzoeksinstelling Sterke affiniteit met het toepassen van wiskunde, bij voorkeur gerelateerd aan...
Organisatie
NHL Stenden Hogeschool
Standplaats
Leeuwarden (Friesland)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 0,8 fte
Geplaatst: 05-04-2018
Sluitingsdatum: 19-04-2018

Seniordocent Master Leraar Duits

Coördineren van de Masteropleiding Leraar Duits Voorbereiden en verzorgen van colleges die aansluiten bij de kennisbasis Master Leraar Duits Opbouwen en onderhouden van landelijke en internationale...
Organisatie
NHL Stenden Hogeschool
Standplaats
Groningen (Groningen)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,4 fte, max. 0,4 fte