Terug naar de hogescholen

Hogeschool KPZ

Hogeschool KPZ is een zelfstandige hogeschool, met ruim 700 bachelor- en 200 associate degree-studenten en met professionaliseringsactiviteiten voor ruim 1250 deelnemers per jaar. Studenten waarderen KPZ al jaren als kleinschalige instelling met uitstekende begeleiding en voorbereiding op het beroep. De bachelor en ad van Hogeschool KPZ scoren al jaren hoog in de Keuzegids HBO.

Hogeschool KPZ is een van oorsprong katholieke instelling met een open identiteit. Dat betekent dat iedereen welkom is. KPZ denkt na over gewenste ontwikkelingen in het primair onderwijs, vernieuwt vanuit traditie, werkt met studenten, docenten en partners samen aan innovatief en toekomstbestendig onderwijs.

Hogeschool KPZ is een inspirerende leeromgeving, met een kwaliteitsbewuste werkcultuur, uitstekende voorzieningen en goede voorwaarden waardoor studenten, deelnemers, medewerkers en samenwerkingspartners zich uitgedaagd, gesteund en gefaciliteerd voelen in hun ontwikkeling.

Om de kernwaarden te waarborgen en ambities te kunnen realiseren kiest KPZ ervoor een zelfstandige, kleinschalige hogeschool te zijn met regionale impact, landelijke aandacht en met een hoogwaardig (internationaal) netwerk.

Hogeschool KPZ onderscheidt zich van andere hogescholen door de grote aandacht voor de ontwikkeling van de professionele identiteit en het handelen in een interprofessionele context. Hogeschool KPZ kent een lange traditie en een gedegen visie op onderwijs, waarin pedagogische bekwaamheid, vakinhoud, onderzoekend en innoverend vermogen bijdragen aan de professionele identiteit van de leraar en andere pedagogisch professionals. Het begrip professionele identiteit vormt het hart van het opleidingsconcept. De interprofessionele context biedt de uitdaging om interdisciplinair samen te werken, wat bijdraagt aan een optimale ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Vacatures 1

Geplaatst: 22-09-2023
Sluitingsdatum: 05-10-2023

Trainer Differentiëren

KPZnext is per direct op zoek naar een enthousiaste, inspirerende trainer die een actieve rol kan spelen in de doorontwikkeling van het professionaliseringsaanbod. KPZnext biedt pedagogisch...
Organisatie
Hogeschool KPZ
Standplaats
Zwolle
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0.2 fte, max. 0.2 fte