Terug naar de hogescholen

Hogeschool Inholland

Als je komt werken bij Inholland, ervaar je dat studenten én collega’s bij ons centraal staan. Onze cultuur is persoonlijk en dichtbij, dat betekent een leer- en werkomgeving waarin we elkaar bij naam kennen. Bij ons krijg je de ruimte om je zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Om zo een inspirerend voorbeeld te zijn voor onze studenten en relevant te blijven in een steeds veranderende wereld.

5 redenen om bij Inholland te komen werken

Op elke hogeschool werk je met jonge mensen, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan Inholland?

We richten ons op de maatschappelijke thema’s duurzaam, gezond en creatief

Divers in opleidingen, locaties én mensen. Je mag zijn wie je bent!

Een cultuur waarin je geen nummer bent, waarin we elkaar helpen en elkaar ook persoonlijk kennen

Veel aandacht voor innoveren, in samenwerking met het werkveld

Een plek met eigen regie over je loopbaan: we stimuleren jouw ontwikkeling met een ruim aanbod aan cursussen en trainingen via ons leerportaal

Duurzaam, gezond en creatief

Op diverse locaties verspreid over de Randstad moedigen we onze studenten aan om door te groeien tot zelfverzekerde professionals die de samenleving duurzamer, gezonder en creatiever maken. Vanuit een veilige basis bereiden we ze op voor op de banen van morgen. Dit doen we met een breed hbo-onderwijsaanbod, dat zo goed mogelijk aansluit op de ontwikkelingen in de praktijk en dat gericht is op verschillende interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

In directe verbinding met het werkveld

De steeds veranderende wereld zet ons op scherp. We hebben een open blik naar alles wat er om ons heen gebeurt en staan dichtbij het werkveld. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op mooie kansen, maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen, die we weten te vertalen naar onze leer- en werkomgeving. Binnen en buiten de school zoeken we verbinding met creatieve talenten en dagen elkaar daarbij uit. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.

Bij Inholland hebben we lef om dingen uit te proberen en kritisch te zijn, en moedigen we je aan om je hart te volgen.

Laat zien wie je bent!

Werk je bij Inholland, dan dagen we je uit kritisch naar jezelf te kijken, de verbinding te zoeken met je collega’s en te laten zien wie je bent, want:

Je bent bij ons geen nummer
Of je nu student, docent, conciërge, teamleider of communicatieadviseur bent; bij ons ben je geen nummer. Je bent bovenal mens. Een mens die we aanmoedigen om zichzelf te zijn en die we tegelijk uitdagen verder te groeien.

Je kunt bij ons jezelf zijn
We zijn nieuwsgierig naar jou: wie je bent, waar je vandaan komt, wat je graag doet en waar je voor staat. Bij ons mag én kun je echt jezelf zijn. We staan open voor elkaars wereld en hechten grote waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Dat voel en ervaar je overal binnen de hogeschool.

Leren = durven
We leren jou dat reflecteren en doorzetten nodig zijn om je te blijven ontwikkelen. In de steeds veranderende wereld heb je moed nodig om jezelf kwetsbaar op te stellen, je mening aan te passen en kritisch te blijven. We moedigen je aan om dingen uit te proberen en je hart te volgen.

Samen maken we het verschil
Groeien doe je zelf, maar je staat er niet alleen voor. Je hebt elkaar daarin zelfs nodig. Daarom moedigen we je aan om de verbinding met elkaar te zoeken. Ontdek de mens achter jouw collega en stimuleer elkaar om te reflecteren en samen te ontdekken, weten en delen.

Continu blijven zoeken, vallen, opstaan en doorgaan. Leren = durven!

Collega's van Hogeschool Inholland vertellen

Robin Planken

Robin Planken

Hogeschool Inholland

Functie Docent Bewegingsonderwijs

‘Van werken bij Defensie naar het basisonderwijs én het hbo’

Lees het hele verhaal
Ilse Fijn

Ilse Fijn

Hogeschool Inholland

Functie Docent Pedagogiek/Onderwijskunde

Sector Onderwijs

‘Interactief en vraaggestuurd lesgeven’

Lees het hele verhaal
Bob Gotte

Bob Gotte

Hogeschool Inholland

Functie Docent Communicatie en Crossmedia en Research Fellow

Sector Economie, Sociale studies

‘Veel kansen: van lesgeven in het buitenland tot spreken op congressen’

Lees het hele verhaal
Niels van der Zwet

Niels van der Zwet

Hogeschool Inholland

Functie Studiebegeleider, instroom- en roostercoördinator

Sector Techniek

‘Absoluut geen saaie kantoorbaan’

Lees het hele verhaal
Cock Heemskerk

Cock Heemskerk

Hogeschool Inholland

Functie Lector Robotica

Sector Techniek

‘Ik vind het steeds leuker worden!’

Lees het hele verhaal
Wist je dat...

… Diversiteit zo belangrijk is voor ons, dat wij het charter ‘Diversiteit in bedrijf’ hebben ondertekend en twee studenten hebben aangesteld als ambassadeur diversiteit?

Wist je dat...

… wij elk jaar de Wij Inholland Award uitreiken voor multidisciplinaire projecten die innovatief zijn op één of meer van de Inholland thema’s: duurzaam, gezond en creatief?

Wist je dat...

… het niet alleen bij woorden blijft als we zeggen dat onze cultuur en aanpak ‘persoonlijk en dichtbij’ zijn? We zien echt de mens achter de collega, zoals onze docent Jos van Dam die naast lesgeven nog een passie heeft: het strand.
Bekijk de video: Jos over zijn twee passies, lesgeven en het strand.

Wist je dat...

… studiesucces voor ons breder is dan het aantal verstrekte diploma’s? We vinden dat een diploma geen eindpunt is, maar juist een startpunt voor een leven lang leren. Daarom investeren we in de kwaliteit van onderwijs, praktijkgericht onderzoek en persoonlijke begeleiding.

In het kort

Locaties
Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Delft, Diemen, Dordrecht, Haarlem, Rotterdam
Aantal studenten
25.000
Aantal medewerkers
2.200
Opleidingsrichtingen
Agri, Food & Life Sciences, Business, Finance & Law, Creative Business, Gezondheid, Sport & Welzijn, Onderwijs & Innovatie, Techniek, Ontwerpen & Informatica
Website
Website Hogeschool Inholland