Terug naar de hogescholen

Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede leidt jaarlijks ruim 4.000 studenten op tot waardevolle professionals met hart voor hun vak. Zo’n 500 medewerkers dragen hier direct of indirect met veel gedrevenheid aan bij. Met resultaat, want de CHE is al jaren één van de meest gewaardeerde hogescholen van Nederland.

Werken bij de CHE betekent werken op een middelgrote hogeschool met een kleinschalig karakter. Medewerkers zijn erg betrokken op de studenten en hun ontwikkeling, net als op elkaar als collega’s. De hogeschool kenmerkt zich dan ook als een professionele gemeenschap van vakmensen die samen werken aan hetzelfde doel, elkaar ondersteunen en van elkaar leren. De school is tegelijkertijd groot en complex genoeg om volop vrijheid en uitdaging aan haar medewerkers te blijven bieden.

Identiteit en Professionaliteit
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft – ook na ruim 60 jaar – hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. Dat is iets waar elke medewerker van de CHE aan bij mag dragen door samen betrokken professionals op te leiden die de samenleving dienen, hoop brengen en vanuit hun overtuiging het verschil maken.

Medewerkers van de CHE zijn de identiteitsdragers van de organisatie. Levende voorbeelden voor studenten en collega’s, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op een positieve manier handen en voeten geven aan de identiteit van de school.

Vacatures 2

Geplaatst: 14-10-2021
Sluitingsdatum: 30-10-2021

Functioneel beheerder Osiris

Bij de Christelijke Hogeschool Ede zijn we op  zoek naar een Functioneel Beheerder Osiris om ons team te komen versterken. De afdeling Informatiemanagement (IM) binnen de CHE verandert van minder...
Organisatie
Christelijke Hogeschool Ede
Standplaats
Ede
Dienstverband
Vast
Aanstellingsomvang
min. 1 fte, max. 1 fte
Geplaatst: 14-10-2021
Sluitingsdatum: 30-11-2021

Opleidingsdocent Verpleegkunde

Ben jij de Opleidingsdocent Verpleegkunde die studenten durft uit te dagen in hun ontwikkeling tot hbo-verpleegkundige? Motiveer jij studenten om vakkennis, vakbekwaamheid en professionele...
Organisatie
Christelijke Hogeschool Ede
Standplaats
Ede
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0.6 fte, max. 0.8 fte