Terug naar de hogescholen

Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede is een middelgrote hogeschool met een opvallend kleinschalig karakter. Iedereen die bij ons studeert en werkt wordt gehoord en gezien – daar zorgen we elke dag weer voor. Dat doen we vanuit een sterke gemeenschappelijke identiteit, waar ieder zijn of haar eigen invulling aan geeft.

5 redenen om op de CHE te komen werken

Op elke hogeschool werk je met de professionals van morgen en vandaag, in een dynamische omgeving en kun je jezelf volop ontwikkelen. Uniek aan de CHE?

Persoonlijke aandacht staat voorop in alles wat we doen – dat merken onze studenten én dat merk je als medewerker

Een informele sfeer met korte lijnen, waarin iedereen elkaar makkelijk benadert en samenwerkt

Werken in kleine teams waarbinnen jouw talenten ingezet en gewaardeerd worden

Een sterke verbinding met onze werkveldpartners, zodat we de samenleving ook echt dienen

Je blijft jezelf ontwikkelen dankzij de CHE Academy, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk

De wereld mooier maken

De Christelijke Hogeschool Ede is een hechte community waarin we met elkaar de drive delen om de wereld mooier te maken. ‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?’ is een belangrijke vraag voor ons en onze studenten. We leiden professionals op om henzelf én anderen tot hun recht te laten komen in een samenleving die soms best complex kan zijn. Als betrokken journalist, luisterende theoloog of mensgerichte IT’er bijvoorbeeld. We werken samen in duurzame verbindingen met onze studenten, met elkaar en onze werkveldpartners. Zo heeft elke opleiding meerdere relatiemanagers die contacten met ons brede werkveld onderhouden, en die onze collega’s hier continu over bijpraten. Een concreet voorbeeld van steeds in contact blijven met de samenleving en met elkaar.

‘Volop in contact met de samenleving én met elkaar’

Persoonlijke aandacht voorop

We willen de mens zien achter onze studenten, net zoals we de persoon zien achter onze professionals. Wie ben je? Wat drijft je? Waar loop je tegenaan? Hoe kom jij het best tot je recht? Deze vragen stellen we aan onze studenten, zodat ze straks goed beslagen ten ijs komen in de beroepspraktijk. Net zo graag gaan we hierover in gesprek met elkaar – en dus ook met jou. Ga je aan de slag als docent, dan is het essentieel dat je binding voelt met je studenten. In welke functie je ook aan de slag gaat, ook de onderlinge binding met collega’s is sterk.

De CHE wortelt in het christelijk geloof. Dat zie je terug in de dagelijkse praktijk op school en binnen het team van collega’s. Wij geloven in de kracht van relaties en dat we gemaakt zijn om van betekenis te zijn voor de ander.

Kom jij ons versterken?

We werken samen in kleine teams waarin jouw inzet echt wordt gezien en gewaardeerd. Je kunt in meerdere teams tegelijk werken, omdat we steeds meer in wisselende rollen denken in plaats van functies. Ga je aan de slag als ondersteuner, dan bekijken we waar jij nog meer kunt bijdragen binnen de organisatie, bijvoorbeeld vanuit een persoonlijke gedrevenheid. En als docent ben je naast je vakinhoudelijke specialisme ook coach en kun je bijvoorbeeld meedenken over kwaliteitsontwikkeling. We willen graag blijven leren. Dat betekent ook: ervoor open staan om feedback te krijgen én te geven. Binnen onze open en eerlijke cultuur is daar alle ruimte voor. Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom om ons te komen versterken!

Collega's van Christelijke Hogeschool Ede vertellen

Sietske Rienks

Christelijke Hogeschool Ede

Functie Opleidingsdocent, coördinator en supervisor

Sector Sociale studies

‘Na 5 jaar weer iets nieuws? Dat kan in het hbo!’

Lees het hele verhaal
Marco van den Broek

Marco van den Broek

Christelijke Hogeschool Ede

Functie Projectleider en adviseur Project Portfolio Management

‘Meteen vanaf het begin de ruimte om afwisseling in mijn werk aan te brengen.’

Lees het hele verhaal
Anneke Smits-Luth

Anneke Smits-Luth

Christelijke Hogeschool Ede

Functie Leidinggevende en docent Bedrijfskunde en HRM

‘Leidinggevende die ook altijd zal blijven doceren en studenten coachen.’

Lees het hele verhaal
Wist je dat...

… de CHE in de Keuzegids 2022 al voor de vijftiende keer op rij is uitgeroepen tot beste hogeschool van Nederland?

Wist je dat...

… we niet alleen in Ede maar ook in Dordrecht opleiden? De CHE maakt onderdeel uit van een samenwerkingsverband met Dordrecht Academy. De focus ligt hier op de opleiding Social Work.

In het kort

Locaties
Ede, Dordrecht
Aantal studenten
5.165
Aantal medewerkers
650
Opleidingsrichtingen
Economie en Management, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg en Welzijn, Media en Communicatie, Onderwijs, Pedagogisch, Sociaal-agogisch
Website
Website Christelijke Hogeschool Ede