Terug naar de hogescholen

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

ArtEZ staat voor kunstonderwijs dat naar internationale maatstaven van erkend hoge kwaliteit is. Het onderwijs stelt afgestudeerden in staat om op hoog niveau te functioneren als scheppend kunstenaar, toegepast kunstenaar of als docent. Afgestudeerden zijn in staat om bij te dragen aan een voortdurende vernieuwing van de kunst en aan de kwaliteit van de samenleving. Ook haalt het onderwijs van ArtEZ kracht uit de breedte over de disciplines van beeldende kunst, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater.

Kunst krijgt bij ArtEZ ruimte om van betekenis te zijn voor anderen: voor individuen, groepen en organisaties. ArtEZ acht zich mede verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en stimulerend cultureel klimaat en voor de culturele infrastructuur in Oost Nederland en in het bijzonder haar vestigingsplaatsen Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ draagt bij aan een levendig klimaat waarin jonge kunstenaars kunnen gedijen.

Werken bij ArtEZ staat in het teken van de hoge kwaliteit van onderwijs dat ArtEZ aan haar studenten biedt. Medewerkers zijn de belangrijkste bron om deze kwaliteit te realiseren.

Vacatures 2

Geplaatst: 16-05-2019
Sluitingsdatum: 30-05-2019

Docent klassiek & repetitor

Je profielWij zoeken een collega met een ruime, gedegen ervaring als docent klassiek ballet. Je kunt methodisch en didactisch leerlijnen ontwikkelen en dit vertalen naar groeps- en individuele...
Organisatie
ArtEZ Hogeschool voor de kunsten
Standplaats
Venlo (Limburg)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,6 fte, max. 0,6 fte
Geplaatst: 09-05-2019
Sluitingsdatum: 28-05-2019

Hoofd Financieel economische zaken

Het profielWe zoeken een ervaren financieel manager/ hoofd financiën die een track record heeft om een financiële afdeling door te ontwikkelen. Je hebt ervaring op het vlak van vernieuwing en...
Organisatie
ArtEZ Hogeschool voor de kunsten
Standplaats
Arnhem (Gelderland)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 1 fte