Terug naar de hogescholen

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een door de overheid bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam.

Arbeidsomstandigheden
De AHK heeft een open, dynamische en flexibele structuur en biedt goede arbeidsomstandigheden en een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bereikbaarheid
De academies van de hogeschool bevinden zich in het centrum van Amsterdam en zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Vacatures 2

Geplaatst: 20-09-2018
Sluitingsdatum: 14-10-2018

Hoofd Kwaliteit, communicatie en beleid

Het hoofd Kwaliteit, communicatie en beleid draagt zorg voor:de ontwikkeling, vormgeving en coördinatie van kwaliteitszorg; de dienstverlening door de afdeling aan academies en andere...
Organisatie
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Standplaats
Amsterdam (Noord-Holland)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 1 fte, max. 1 fte
Geplaatst: 06-09-2018
Sluitingsdatum: 29-09-2018

Medewerker Centrale Studentenadministratie/internationalisering

Binnen de Centrale Studentenadministratie ben je samen met een collega het aanspreekpunt voor alle studenten. Je helpt studenten bij hun inschrijving, uitschrijving en financiën.Je specialiseert je...
Organisatie
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Standplaats
Amsterdam (Noord-Holland)
Dienstverband
Tijdelijk
Aanstellingsomvang
min. 0,8 fte, max. 0,8 fte